Ödemiş’in toptancı sektöründe uzun yıllardır söz sahibi olan Demircan Ticaret’in sahibi Halil Demir, sektörde tamamen toptan ürün yelpazesinin yer aldığı Depar Toptan Gıda mağazasını açtı.

Karşıyaka Caddesi İlçe Tarım Müdürlüğü yanında dün 11.00’de açılışı gerçekleştirilen işyerinin açılışına Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Müftü Mustafa Bilgiç, Bazı Bankaların müdür ve yetkilileri, İş adamları, Toptan sektörünün temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

YERLİ ESNAF GÜÇLENMELİ

Açılış öncesi Müftü Mustafa Bilgiç dua ederek, İşyerinin hayırlı ve bol kazançlı diledi. Ardından Belediye Başkanı Bekir Keskin konuşma yaptı. Keskin, “Bugün yeni bir işyerimizin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Son yıllarda artan AVM’lere rağmen yerli esnafımızın ayakta kalma mücadelesinde, bakkal ve marketlerimizin daha hesaplı ürün satabilecekleri toptan gıda ve ürün mağazaları sayesinde güçlenmelerini istiyoruz. Yerel esnaflarımızın mahalle aralarında ayakta kalma mücadelelerini de destekliyoruz. Demircanlar ailesinin evlatları ile bugün hizmete soktukları Depar toptan gıda mağazası Ödemişli esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

KÜÇÜK MENDERES HAVZASINA HİZMET VERECEK

Ödemiş’in toptancı sektöründe öncü isimlerinden Halil Demir yaptığı konuşmada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz DEPAR Toptan Gıda mağazamız 300 metrekare alanda ve 800 metrekarelik ürün depolama alanı ile Ödemiş ve Küçük menderes havzasındaki perakendeci esnaflarımıza hizmet verecektir. Mağazamız tamamen toptan üzerinde 3bin 500 çeşit ürünle gıda ve ihtiyaç maddeleri, temizlik ürünleri, içecek grubu, meyve suyu çeşitleri ile Ödemiş ve tüm küçük menderes havzasındaki esnaflarımıza, kaliteli ürünlerimiz ve uygun fiyatlı kampanyalı markalarımızla hizmet verecektir” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi