CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Şanay, Zihni Duran, Şenol Bekmez, Süleyman Tarhan Çavuş Ödemiş Emniyet Müdürü Adil Metin’i ziyaret etti.
CHP Ödemiş Gençlik Kolları Emniyet Müdürü Adil Metin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde kendisine başarılar temennisinde bulundular.
CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Halil Aydın “Ödemişin güvenliği ve refahı için polis teşkilatımızın çok büyük önemi var. Biz CHP Ödemiş Gençlik Kolları olarak bunun bilincindeyiz ve hemşehrilerimizinde bunun bilincinde olduklarını biliyoruz. Her bir bireyin polisi, öncelikli olarak kendi vicdanıdır. Büyük bir özveriyle çalışan polis teşkilatımıza görevlerini daha rahat yapabilmeleri için yardımcı olmalıyız. Özellikle gençler olarak asayiş ile ilgili konularda duyarlı davranıp gördüğümüz olumsuzlukları derhal polis teşkilatımıza bildirmeliyiz. Görevlerini her türlü zor ortamda büyük fedakârlıklarla yılmadan büyük bir istekle yerine getiren tüm polis teşkilatımıza değerli Ödemiş gençliği adına teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi