Haber: Yasmin Dönertaş


Ödemiş’in Umurbey Mahallesi, Gördesli Sokakta sabah saatlerinde yolda oluşan çukur, öğleden sonra ağır tonajlı araçların geçmesi sonucu çöktü ve ana su borusunun patlamasına neden oldu.

Sokak sakinlerinden Hüseyin Uygun’un göstermiş olduğu hassasiyetle plastik sandalye koymasına ile buradan geçen araçların bazıları çukura düşmekten kurtuldu.

Ancak yolda meydana gelen çukuru dikkate almayan bir kamyonet sürücüsü çukura düşmekten kurtulamadı ve araç traktörle çukurdan çıkarıldı. Ardından yoldan geçen kar helvası satan bir vatandaşta yine dikkat etmeyerek buradan geçmek istedi ancak oda çukura düşmekten son anda kurtuldu.

Vatandaşların durumu İZSU ekiplerine bildirmesi sonucu ekipler akşam saatlerinde sokağa gelerek oluşan çukurda, ana su borusunun patladığını gördüler. Ve ekipler bakım onarım çalışmalarına başladılar.

Sokakta oturan vatandaşlarda olası kaza riski nedeniyle rahat nefes aldı.

Hüseyin Uygun açıklamasında, “Sabah saatlerinde küçük bir çukur vardı.

Buradan geçen bir kamyonetin geçmesinin ardından, arka tekeri oluşan büyük çukurun içine düştü. Traktörle çekerek çıkardılar.

Ben de araç trafiğinin çok olduğu yolumuzda akşam bir kaza riski oluşmasının yüksek olması nedeniyle İZSU yetkililerine haber verdim.

Biraz geç gelseler de, akşam karanlığına kalmadan sorunu çözdüler. Bundan bir ay önce de aynı yolumuzda yolun karşı tarafında yine böyle bir çöküntü oluşmuştu” dedi.

Editör: Haber Merkezi