Haber: Faruk ÇARK

Beydağ ilçesi kırsalında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Yonuç mevkiinde uyuşturucu ticareti yapma ve temin etme suçlarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis ceza bulunan kârı koca jandarmanın ilginç yöntemi ile yakalanarak gözaltına alındı.

Beydağ Yeşiltepe Mahallesi,  Yonuç Mevkiinde hakkında yakalama kararı bulunan 45 yaşındaki  Yüksel Kırlı ve eşi 40 yaşındaki Nurten Kırlı'yı 3 aydır fiziki takibe alan, Beydağ İlçe Jandarma ekiplerinden kaçan karı koca evden çıkmayarak Jandarma araçlarının geliş gidişlerini takip ettikleri öğrenildi.

JANDARMA SİVİL OTOMOBİLLE PUSU ATTI

Karı koca ikilinin evlerinin Dere yatağında olması sebebiyle yakalanamadıkları tespit edilirken Beydağ ilçe Jandarma ekiplerinin ilginç yöntemi sayesinde, temin edilen, eski model sivil otomobille dikkat çekmemek için evlerinin yakınında pusu attı.
Jandarmanın pusu arttığından habersiz olan ikili köydeki düğüne gitmek için evden çıktıktan kısa bir süre sonra kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınıp jandarma merkezine görüldü.

TUTUKLANDILAR

Kârı koca ikilinin haklarında, “Uyuşturucu Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan” 5 yıl kesinleşmiş cezaları bulunduğu için Jandarmadaki işlemlerin ardından Beydağ ilçesinden Ödemiş Adliyesine sevk edildi.
Adliyede savcılık işlemlerinin ardından kârı koca zehir taciri ikili tutuklanarak Kaymakçı T Tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi