YERELGÜÇ / DİLEK AYVALI

Kitapta, mafya dünyasının bilinen isimlerinden biri olan Karan Yakaza, hem güçlü bir mafya lideri hem de Yakaza Şirketi’nin CEO’su olarak karşımıza çıkıyor. Diğer yanda ise, ailesinin karanlık geçmişinden habersiz büyütülmüş genç bir kadın olan Aden Eryiğit yer alıyor. Aden’in hayatı, ailesinin sırlarıyla yüzleşmesiyle tamamen değişiyor ve kendini hiç bilmediği bir dünyanın ortasında buluyor.

Seren Kuş, kitabında hem aksiyon hem de duygusal derinlik sunarak okuyuculara sürükleyici bir anlatım vadediyor. Tire’nin yetiştirdiği genç kalemlerden biri olarak öne çıkan Kuş’un eseri, özellikle genç okuyucular arasında ilgi görmeye başladı.

Nafi Emre Uçar Tire’nin yeni Emniyet Müdürü
Nafi Emre Uçar Tire’nin yeni Emniyet Müdürü
İçeriği Görüntüle

“Yakaza”, raflardaki yerini alırken, yazar Seren Kuş da ikinci kitabı üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Tireli yazarın kaleminden çıkan bu etkileyici hikâye, mafya romanları sevenler için yeni bir soluk niteliğinde.

Whatsapp Görsel 2025 07 10 Saat 09.34.27 2Fe4188C