Öğrenci velileri ve Tire’den vatandaşların katıldığı yarışmada toplam 12 yarışmacı hünerlerini sergiledi.

Ramazan ayının geleneksel tatlılarından biri olan güllaç, yarışmacılar tarafından farklı yorumlarla hazırlanarak jüri üyelerinin beğenisine sunuldu. Yarışmada hem lezzet hem de sunum açısından değerlendirmeler yapıldı.

Yarışmanın jüri üyeleri Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Tire Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Burak Göksu, Pek Tatlı Pastanesi sahibi Mustafa Pek, emekli öğretmen Nejla Bozkurt ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sema Yalçı oldu.

Programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun ile Şube Müdürü Cemal Gökçe de katıldı. Programda konuşan Uzun, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen jüri üyelerine, okul yönetimine, öğretmenlere ve görev alan öğrencilere teşekkür etti.

Tireli Üreticilere Bilimsel Destek
Tireli Üreticilere Bilimsel Destek
İçeriği Görüntüle