Kooperatif heyeti ilk olarak Tire İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Mustafa Güven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette kırsal kesimde güvenlik, tarımsal üretimde yaşanan sorunlar ve kurumlar arası iş birliği olanakları ele alındı. Başkan Öztürk, Jandarma Teşkilatı’nın özellikle kırsal bölgelerde büyük bir özveriyle yürüttüğü görevleri takdir ettiklerini belirtti.

Bu hafta en sıcak ilçe Tire olacak! İzmir'in ilçe ilçe hava raporu
Bu hafta en sıcak ilçe Tire olacak! İzmir'in ilçe ilçe hava raporu
İçeriği Görüntüle

Kooperatif heyeti daha sonra Tire’ye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Nafi Emre Uçar’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, kent merkezindeki güvenlik konuları, kooperatif çalışmaları ve ortak hareket etme imkanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Öztürk, kamu kurumlarıyla diyalog ve iş birliğini önemsediklerini belirterek, Tire’nin huzuru ve üretimi için ortak hareket etmeye her zaman hazır olduklarını ifade etti.