Haber: Dilek Ayvalı

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ve İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt bugün İzmir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet ilk olarak İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Tire’de devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire’de güzel bir uyum yakalandığını ve başarılı çalışmalara imza atıldığını söyleyerek Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran başta olmak üzere İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanlarına da ayrı ayrı teşekkür etti.

İYİ Parti ziyaretinin ardından Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve beraberindeki heyet  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette güncel konular konuşulurken Tire’de devam eden ve yapılması planlanan projeler değerlendirildi. Nazik ziyaret için Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve  Millet İttifakı bileşenlerine teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Yücel, “Tire için elimizden ne geliyorsa CHP olarak yapmaya hazırız" dedi.

Editör: Haber Merkezi