Haber: Dilek Ayvalı

Katılımla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli daveti yaptı. Bizler de gereği için çalışıyoruz. Hedefi Türkiye’ye ve İzmir’e hizmet etmek olan, dürüst, çalışkan ve mukaddesatımıza sahip çıkan dava arkadaşlarımızla birlikte olmak gerçekten onur verici. Murat Ürün kardeşimizle şimdi daha güçlüyüz. Birlikte çok yararlı hizmetler yapacağımıza da inanıyorum. Yuvasına hoşgeldi” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa ederek Ödemiş Belediyesindeki görevini bağımsız olarak sürdüren ilçenin sevilen ismi Murat Ürün MHP’ ye katıldı. Daha önce de Büyükşehir ve Tire Belediyesi Meclis üyesi İYİ Partili Nafiz Kürker de partisinden istifa ederek MHP’ye katılmıştı. Ürün’ün MHP’ye katılması ile bölgedeki MHP ağırlığını bir kez daha ortaya çıkardı. Ödemiş Belediyesi Meclisinde Cumhur İttifakı üye sayısı 14 olurken Millet İttifakı üye sayısı ise 18’de kaldı. Mecliste MHP dört üyeye ulaşırken, İYİ PARTİ ise 4’e geriledi.

Cumhur İttifakı ve MHP Güçleniyor

İl Başkanı Veysel Şahin, Murat Ürün’ün partisine katılımı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Milliyetçi Hareket Partisi gönül ve dava erlerinin partisidir. Yüreği Türkiye ve İzmir sevdasıyla çarpanların partisidir. Mukaddes değerlerin, bu değerleri yaşatanların ve bu değerler için mücadele edenlerin partisidir. Ödemiş ilçemiz de bizim için gerçekten çok önemli bir yer ve çok kıymetli bir ilçedir. Murat Ürün kardeşimizim yuvasına dönmesi bizleri son derece sevindirmiştir. İlçemiz için, İzmir için ve ülkemiz için çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bizler az olmaktan üzüntü duyan insanlar değiliz. Ödemiş belediyesinde dün üç kişiydik. Bugün dört kişiyiz. Cumhur İttifakı olarak da dün 13 kişiydik, bugün 14 kişiyiz. Mücadelemiz sürecek kapımız da gönlümüz de her zaman dürüst ve çalışkan insanlara açık olacaktır. Kendisini ve bu yolda mücadele eden bütün dava arkadaşlarımı kutluyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yuvaya Döndüm

Katılımı ardından konuşan Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Murat Ürün ise şunları söyledi; “Uzlaştırıcı, birleştirici; hak ve adalet gözeten kimliğimizle Atatürkçü Cumhuriyetçi ve Turancı olarak yetiştiğimiz yuvamıza geri döndük. İnşallah kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım ve teşkilatlarımızla birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Yuvamıza gelirken sıcak karşılamaları ve desteklerinden dolayı da başta İl Başkanımız sayın Veysel Şahin Beyefendiye ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Bu gönül birliği ile birçok engeli aşıp ilçemize, İzmir’e ve Türkiye’ye hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanımızın Desteği ile

MHP İzmir İl teşkilatı Küçük Menderes Havzası Bölge Başkanı Muhammed Osman Ölmez de katılım ile ilgili olarak, “İl Başkanımızın talimatlarıyla bölgemizde bir gönül seferberliği ilan etmiş durumdayız. Bölgedeki ilçe teşkilatlarımız ve diğer bütün dava arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza çalışmalar yürütüyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, MHP’nin bu ahenkli çalışma çizgisi İl Başkanımızın desteği ile sürecektir. Önümüzdeki gönlerde birlikte daha güzel işlerin altına imza atacağız. Murat Ürün Bey de bildiği ve içinde yetiştiği yuvasına hoş gelmiştir. Kendisini kutluyorum.” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi