Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı Parti teşkilatı olarak Ödemiş’teki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Parti teşkilatı olarak çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkan Oktay Akıllı “Ödemiş adına önemli ve akılcı projelere imza atmayı planlıyoruz. Parti teşkilatımızda, çeşitli kesimlerden gelen ziyaretçilerimizi karşılamamızın yanında bizler de kamu kurum ve çeşitli ziyaretleri gerçekleşmektedir.” dedi.

“ÖDEMİŞ ADINA ATILACAK ADIMLARDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Diğer siyasi partilerle birlikte Ödemiş adına atılacak adım ve projelerde birleştirici olacaklarını ifade eden Başkan Akıllı “Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe teşkilatı olarak özellikle ilçemizin adına olacak. İleriye dönük projelerde diğer siyasi partilerle birlikteliğe hazırız. Yeter ki Ödemiş’e hizmet olsun. Bizim için en önemli nokta budur. Bunun içinde düşündüğümüz projeleri kamuoyu ve basın aracılığı ile paylaşacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde tüm mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşmak için program dahilinde çalışmaları gerçekleştireceğiz. Ödemiş’in en yakın mahallesinden en uzak mahallesine kadar adım adım değerli tüm hemşerilerimizle buluşmaya ve onlarla kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi