BİR GENÇLİĞİ TUNÇ BAŞKAN’A DÜŞMAN EDİYORLAR!
Aday Akgül konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Genç arkadaşlarımıza Büyükşehir kanadından, özellikle Mustafa Özuslu tarafından çok büyük bir baskı var. Kendisi gençlik kolları başkanlarını tek tek arıyor, sosyal medyadan yapılan paylaşımları takip ediyor. Paylaşmayanlara fotoğrafın linkini atıyor. Belediye başkanlarını arıyor. Belediye başkanlarına, ‘bizim adayımızı desteklemezseniz gereğini yaparız’ diyor. Arkadaşlarımıza böyle bir baskı var. Arkadaşlarımız zor durumda. İstifa etmeyi düşünen arkadaşlarımız var. Göreviyle, işiyle tehdit edilen arkadaşlarımız var. Bunların Tunç Başkan’ın bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyorum. Ama Tunç Başkan’a çok büyük eksi yazıyorlar. Tunç Başkan’ın karşısına bir gençliği örgütlüyorlar resmen. Bir gençliği Tunç Başkan’a düşman ediyorlar. Tunç Başkan’ın eğer bilgisi olsa bunlara müdahale ederdi.

BU GENÇLİK YARIN BÜYÜKŞEHİR’İN ÖNÜNE GİDER, MUSTAFA ÖZUSLU’YU GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİNE DAVET EDER!
Diğer aday arkadaşlarımız da bunu söyleyecektir. Arkadaşlarımız teker teker aranıyor. Bu gençlik yarın Büyükşehir’in önüne gider, Mustafa Özuslu’yu gençlik kolları seçimine davet eder! Ben hayatımda ilk defa böyle bir baskı gördüm.  İlk defa böyle bir seçim görüyorum. Arkadaşlarımız ağlayarak, ‘başkanım kusura bakmayın, bizi işimizle tehdit ediyorlar’ diyerek paylaşım yapıyorlar. Açıklamada ne yazacağına varıncaya kadar çocuklara gönderiyorlar. İlk kez böyle bir şey yaşıyoruz.

 ORTADA HAZİRUN YOK!
Divan başkanını genel merkezden atamak istiyorlar, isim belli değil. Ortada kesinleşmiş hazirun listesi yok. İnanılmaz bir seçim oluyor. Ne hazirun var, ne divan başkanı belli, liste rengini soran yok. Burada 3-4 adayız, bizi çağıran, soran yok. İl binasına gidiyoruz hazirun yok. Ana kademe İl Başkanımız Deniz Yücel’in bu olanlardan haberi yok. Kendisi görüşeceğini, konuşacağını söyledi. Ondan bir dönüş bekliyorum.

GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA OTURUYOR İŞ DAĞITIYOR!
Genel merkezi arıyoruz. Gençlik Kolları Genel Başkanı telefonları açmıyor fakat İzmir’de belediye başkan yardımcılarıyla ve belediye başkanlarıyla oturup yemek yiyor, görüşme yapıyor, iş dağıtıyor. Hem de nerede başlayacaklarına kadar iş dağıtıyor. İlk kez böyle bir seçim yaşıyoruz ama biz eğilip, bükülmeyiz. O salonda orada olacağız, bu seçime de gireceğiz. Bu seçimi de kazanacağız. Arkadaşlarımız sandıkta gereğini yapacaktır.

İLÇE İLÇE AYIRIP ARKADAŞLARIMIZI FİŞLEMEYE ÇALIŞIYORLAR
Mustafa Başkan’ı da o salona davet edeceğiz böyle giderse. Kendisi bu kadar müdahilse salonda kendisini görmek istiyoruz. Cevat arkadaşımız da 7-8 aydır emek veriyor. Onun tabanına da büyük bir saldırı var. İnanılmaz şeyler oluyor. 300 delegeye 13 sandık koyup, ilçe ilçe ayırıp arkadaşlarımızı fişlemeye çalışıyorlar. Böyle bir ortam var.

O GÜN SALONDA BÜYÜK REZİLLİKLER OLACAK
Uygar diye bir arkadaşımız da var. 4 adayız. İkisiyle de görüştüm. Diğer aday zaten bizimle görüşmeye yanaşmıyor. Çok çirkin bir seçim oluyor. O gün salonda büyük rezillikler olacak. Biz hiç kimseyi salonda tutamayacağız. CHP’ye yakışmayan, Genel Başkanımızın Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüdüğü adalet anlayışı şu anda gençlik kollarında yok sayılıyor.

KAYNAK: GERÇEKİZMİR.COM

Editör: Haber Merkezi