Saray Düğün Salonunda düzenlenen programa;  AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar,  AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı İbrahim Derici, Mehmet Kocaağa, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen ve yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu ve yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları ve yönetim, AK Partili Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları,  mahalle muhtarları katıldı. Programda aynı zamanda CHP, İYİ Parti, Deva Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan 350 kişiye rozetleri takıldı.

DEVA Partisi Teşkilat Başkanı Davut Hanoğlu,  İYİ Parti Eski Gençlik Kolu Başkanı Muhammed Hazar Çelmek partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerden oldular.

MUHAMMET ŞEN, “BÜYÜYORUZ, BÜYÜMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ, ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, “Bizler Cumhurbaşkanımız olduğu müddetçe bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Deva, CHP ve İYİ Parti’den üye katılımlarımız oldu. Büyüyoruz büyümede devam edeceğiz. Çünkü çalışıyoruz. Biz 2023’de 2024’e de nasıl hazır olduğumuzu gösterdik. Bizler seçime hazırız. Her zamanda hazır olduğumuzu Ödemiş olarak göstermeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 18 Mart Çanakkale köprüsünü açtık. O da bütün Dünya’ya iyi bir mesaj oldu. Bizler çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 2023u’ü ve 2024’ü bu salon göstermiştir” dedi.

KIRKPINAR, “GÖZLERİ GÖRMEZ, KULAKLARI DUYMAZ KALPLERİ HİSSETMEMEYENLERE KARŞI SİYASET YAPIYORUZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Güzel Ödemiş bugün yine harikasınız, Gönlümüzdeydin, Kalbimizdeydin,  bugün buradaki bu coşku tüm İzmir’e örnek olur. Emeği geçen bütün değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz sık sık bir araya gelmek istiyoruz ama maalesef iki yıla yakın bir süredir. Pandemi vardı. Aslında biz birbirimizi çok özlediğimizi burada yapılan heyecanlı konuşmalarda anlıyorum. İnşallah bu hastalık son bulur yine hep beraber bu güzel salonları doldururuz. Ve Ülkemize, Ödemişimize hep beraber güzel ve faydalı eserler yapmış oluruz. Ödemiş’te yapılan hizmetler değerli il başkan yardımcımız Türkiye’ye yirmi yılda bizim yapmış olduğumuz şeyleri anlatsak buna zamanımız yetmez dedi. Öte yandan CHP’li bir siyasetçi de bizim hiçbir şey yapmadığımızı tüm Türkiye’nin gözünün içine baka baka yalanını sizlerin huzurunda ifade etti. Bazıları vardır ki gözleri var görmez kulakları var duymaz, Kalpleri var hissetmez bunları ne yaparsanız yapın ne anlatırsanız anlatın bunlara hiç etki etmez hiç tesir etmez işte bizler bunların karşısında siyaset yapmaya ülkemizi hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi