Belediye hizmetlerinin yetersiz kaldığını belirten mahalle sakinleri, alandaki kirliliğin her geçen gün arttığını ifade ediyor.
Tren yolu kenarında biriken çöp ve atıkların yolun ortasına kadar ulaştığı görülürken, ortaya çıkan görüntü çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor. Mahalle sakinleri, bölgenin düzenli olarak temizlenmesini ve çöplerin toplanmasını istiyor.
“Vatandaş da duyarsız davranıyor”
Bölgede yalnızca belediye hizmetlerinin yetersizliğinin değil, bazı vatandaşların çevreye karşı duyarsız davranmasının da sorunu büyüttüğü belirtiliyor. Çöplerin gelişigüzel şekilde çevreye bırakılması nedeniyle temizlik çalışmaları yapılsa dahi kısa sürede benzer görüntülerin yeniden ortaya çıktığı ifade ediliyor.
Mahalle sakinleri, hem belediyenin temizlik çalışmalarını artırmasını hem de vatandaşların çöplerini belirlenen noktalara bırakmasını isteyerek, tren yolu çevresinin daha temiz ve düzenli hale getirilmesi çağrısında bulundu





