TİRE MERKEZ DEPO OLACAK

Çiftçilerin uzun süredir beklediği TMO alımları için randevular 17 Haziran Pazartesi günü açılacak. İlk alım ise 20 Haziran Perşembe günü başlayacak. Alımlar, Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde, 3. Sokak No:5 adresindeki, eski Viba’nın bulunduğu alanda gerçekleştirilecek. Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Bayındır ve Selçuk’taki üreticilerin buğday alımı Tire’deki depoda yapılacak. 

AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, bu sürecin sorunsuz ilerlemesi adına ücretsiz depo tahsisi sağlayan Arif Özalp’a, Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu’na ve TMO İzmir İl Müdürü Asım Çalar’a teşekkür etti.

Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek davasında hem ceza hem beraat aldı
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek davasında hem ceza hem beraat aldı
İçeriği Görüntüle

Başkan Uğurlu, “Üreticimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Tarım bizim için sadece ekonomi değil, aynı zamanda stratejik bir meseledir. TMO’nun alıma başlaması, çiftçimize nefes aldıracaktır” dedi.