Cumartesi Pazarı’nda kurulan stantta Ödemişlilere parti çalışmaları ve miting programı anlatılırken, üyelik başvuruları da alındı.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından Cumartesi Pazarı’nda gerçekleştirilen stant çalışmasına ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın politikalarından sorumlu katılarak destek verdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta İYİ Parti’nin çalışmaları ve politikaları hakkında bilgi verildi. Parti temsilcileri vatandaşlarla birebir görüşerek talep ve sorunlarını dinledi.

Partiye katılmak isteyen vatandaşların üyelik işlemleri de stantta gerçekleştirildi.

Balıkesir mitingine davet

Stand çalışmasında, İYİ Parti tarafından 16 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirilecek “İhanete Karşı Bayrak Açıyoruz” mitinginin tanıtımı yapıldı.

Vatandaşlar mitinge davet edilirken, Ödemiş’ten Balıkesir’e yoğun katılım sağlanması amacıyla ilçe teşkilatının organizasyon çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Miting günü İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı önünden saat 10.30’da ücretsiz araçların kaldırılacağı duyuruldu.

Stantlar Salı ve Perşembe pazarlarında da kurulacak

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı’nın saha çalışmalarının önümüzdeki günlerde ilçenin farklı noktalarında devam edeceği öğrenildi.

Bu kapsamda Salı ve Perşembe günleri kurulan semt pazarlarında da stant açılacak. Vatandaşların talep ve sorunları dinlenecek, parti politikaları ve projeleri anlatılacak, üyelik başvuruları alınacak ve Balıkesir mitingine ilişkin bilgilendirme yapılacak.

Rozet Takıldı, Paylaşım Kaldırıldı, Açıklamalar Değişti!
Rozet Takıldı, Paylaşım Kaldırıldı, Açıklamalar Değişti!
İçeriği Görüntüle

Ankara Tandoğan’a Ödemiş’ten 4 otobüsle katılım sağlanmıştı

İYİ Parti Ödemiş teşkilatı, 27 Haziran’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge de 4 otobüsle katılım sağlamıştı.

Ankara’daki mitingin ardından bu kez Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting için hazırlıklarını sürdüren ilçe teşkilatının, Ödemiş’ten geniş katılım sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Cumartesi Pazarı’ndaki stant çalışmasına vatandaşların gösterdiği ilginin teşkilat mensuplarını memnun ettiği ifade edilirken, İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı’nın miting gününe kadar saha, tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına devam edeceği bildirildi.