İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, Kireli Ahmet Taner Kışlalı İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

“Her Çocuk Bir Fidan” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, birer fidan dikerek doğaya sahip çıkmanın ve çevre bilincinin önemini yaşayarak öğrendi.

Etkinlikte öğrencilere hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, “Her çocuk bir fidan, her fidan geleceğimizdir. Bugün öğrencilerimiz sadece toprağa kök değil; sevgi, duyarlılık ve umut da ekti” ifadelerini kullandı.

Başkan Okuroğlu'ndan 4 Eylül Mesajı
Başkan Okuroğlu'ndan 4 Eylül Mesajı
İçeriği Görüntüle

Fidan dikimiyle başlayan yeni eğitim öğretim yılında ilk ders, doğayı sevmek, çevreyi korumak ve geleceğe sahip çıkmak oldu.