Gelecek nesillere daha yaşanılır şehirler bırakmak için bu yıl ilk kez düzenlenen We- Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı'nda en ilgi çekici yerlerden biri de İZELMAN A. Ş. tarafından açılan stand oldu. İzelman  A. Ş. Anaokulu öğrencileri atık malzemelerden hazırladıkları defilenin yanı sıra, dans gösterileriyle de ilgi odağı oldu.

Atık malzemelerden defile

İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Akyarlı, "İzmir'de ilk kez düzenlenen W-Cycle Fuarı'na İzelman A.Ş. Anaokulları ve FRC Robotic takımı ile katıldı. Anaokulu öğrencilerimiz atık malzemelerle tasarlanmış özgün giysilerini sundukları defilenin ardından, Birleşmiş Milletler tarafından önerilen Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri temalı şarkıları dans ve koro eşliğinde söylediler" dedi.

Tunç Soyer beğenilerini paylaştı

İZELMAN Robotic takımını oluşturan gençlerimiz de, İzmir'deki tüm FRC ekipleri ile birlikte atık pet şişelerinden kanolar ürettiler. Hedef bu kanoları İzmir Uluslararası Fuarı sırasında Göl Gazinosu havuzunda insanlı olarak kullanmak. Standları ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer beğenilerini paylaştı; yavrularımızla ve gençlerimizle fotoğraflar çektirdi" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi