İlçe de ilk olarak büyük bir altyapı hamlesi başlatan Tire Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ilçenin en büyük sorunu olan içme suyu hattını yeniledi.  Bir yandan altyapı çalışmaları sürerken diğer yandan asfalt hamlesi başlatan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde birçok noktada İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

VATANDAŞTAN TAM PUAN

Geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmalarda sona yaklaşılırken vatandaşlar yapılan çalışmaları takdirle karşıladı. Eskiden, yapılan bir yolun defalarca kazılıp yeniden yapıldığını söyleyen vatandaşlar. Bu defa farklı bir yol izlendiğini ve bu şekilde fazla masraf yapılmadan bir defada projenin bitirildiğini söylediler. Bazı vatandaşlar Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın yapılan işlerin sürekli başında durduğunu, birebir ilgilendiğini söyleyerek kendisine teşekkür ettiler.

BAŞKAN DURAN: “ İŞİMİZ TİRE GÜCÜMÜZ TİRE"

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran: “Tire Belediyesi olarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  İlçemizde büyük bir altyapı hamlesi başlattık. Çalışmalar boyunca şehir yaşamına biraz rahatsızlık verdik ama yaptığımız altyapı çalışmaları sayesinde gelecek nesillere aktarabileceğimiz projeleri hayata geçirdik. Biz daha iyi bir Tire için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  çalışmalar esnasında gösterdikleri sabır ve anlayış için Tireli hemşerilerimize çok teşekkür ederim

 İnşallah atacağımız adımlarla Tire kabuğunu kıracak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi