Hareket Saati 06.00 Tire’nin güvenilir ve kaliteli tur şirketi Saraç Turizm Hadi Gari Tur, Bozcaada Gezisi düzenledi.

Gezi programı ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Şenol Saraç, “Belirlenen yerlerden misafirlerimizi aldıktan sonra yolumuza devam ederek sabah saatlerinde Menemen'de bulunan kahvaltı salonunda kahvaltımızı yaptıktan sonra Bozcaada'ya hareket etmek üzere Çanakkale'nin güzide kasabalarından biri olan Geyikli Köyüne hareket ediyoruz. Buradan feribotumuz ile Tenedos Adası olarak bilinen, BOZCADA'ya doğru yol alıyoruz. Çanakkale - Geyikli feribotu ile deniz kokusunu içimize çekerek Bozcaada'ya varmış oluyoruz. Bozcaada'ya vardığımızda bizi ilk olarak Bozcaada Kalesi karşılayacak. Kaleyi panoramik olarak gördükten eski Rum Mahallesi (Cumhuriyet Mahallesi) ve eski Türk Mahallesinin (Alaybey Mahallesi) ara sokaklarında dolaşarak eski Bozcaada yaşamının izlerini sürüyoruz. Tabi ki Bozcaada denince ilk akla gelen ve ada topraklarının 1/3 ünü kaplayan üzüm bağlarından elde edilen şarapları yudumlamak ve alış veriş yapmak için şarap atölyelerine gidiyoruz. Sonrasında Bozcaada merkezinde vereceğimiz serbest zamanla birlikte öğle yemeği için Ege sularında yetişen balıkların tadına bakmak adına serbest zaman veriyoruz” dedi.

DÖNÜŞ AKŞAMA

Öğle yemeği molasının ardından keyifli Bozcaada turunun rehber anlatımları ile devam edeceğini belirten Saraç, “Bölgedeki bu öğle yemeği molamızın ardından siz değerli misafirlerimize rehberimizin anlatımları ve bilgilendirmelerinin ardından belirttiği saatte buluşmak üzere ayrılıyoruz. Serbest vakitte dileyen misafirlerimiz ada minibüsleri ile adanın en güzel yerlerinden biri olan Ayazma Plajı'nda tüm gün yüzebilir, deniz kum ve güneşin tadını çıkartabilirler veya Bozcaada merkezde dünyaca meşhur domates reçelleri alışverişimizi yapıp, Çınaraltı Kahvesinde sakızlı Türk kahvelerinizi yudumlayabilirsiniz. Rehberimizin belirlediği saatte ve noktada sizlerle buluşarak dönüş feribotunu beklemeye başlıyoruz. Bozcaada'dan Geyikli'ye geldiğimizde dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde bu güzel turumuzu sonlandırıp Tire'mize geri dönüyoruz. Bir başka HADİ GARİ TUR (Saraçtur) önderliğinde yapılacak olan gezimizde buluşmak üzere vedalaşıyoruz” dedi.

Bozcaada turu ile ilgili bilgi almak için Selda Taş 0 533 358 13 35 ya da Şenol Saraç 0 533 216 24 71 ile iletişime geçebilirsiniz.

Tur ücreti 230 TL lira olup gidiş-dönüş yol ücreti, sabah kahvaltısı ve feribot ücretleri dâhildir.

Seyahat sigortası rehberlik hizmeti geziler 11786 Tursab No'lu Hadi Gari Tur (saraçtur) seyahat acentesi tarafından yapılmaktadır.

Editör: Haber Merkezi