Bundan 7 yıl önce Tireli iş insanları Mehmet Nadir Delikanlı, Nalan Filiz ve Esat Filiz’in girişimleriyle Tire’de hayata geçirilen proje kapsamında, Teknosa Tire’nin ilk teknoloji marketi, Venüs Bowling ilk bowling salonu olarak hizmete açıldı. Tire’nin ilk Migros süpermarketi de TirePark çatısı altında Tire’ye geldi.

Tire’de sosyal yaşama katkı sunan ve Tirelilerin alışveriş yapabilmek için daha önceleri şehir dışına çıkmak zorunda oldukları markaları bir araya toplayarak Tirelilerle buluşturan Tire Park AVM, ilk gün olduğu gibi bugün de ziyaretçi akınına uğruyor. 

Tire Park AVM’nin kurucularından olan Mehmet Delikanlı, “Her zaman olduğu gibi Tire’de kazandığımızı Tire’ye yatırmayı kendimize düstur edinmiş bir aileyiz. Tire’de olmayanı, Tire’ye getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Tire Park AVM bugün 7 yaşında. 7 yıldır Tire’nin hem ekonomik hem de sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı sağlamış bir komplekstir. Hem büyük markalar hem de Tireli işletmelerimiz Tire Park AVM çatısı altında tek noktadan müşterileriyle buluşmakta. Sadece Tire değil, Ödemiş, Bayındır, Torbalı, Selçuk gibi çevre ilçelerden de çok fazla ziyaret alıyor, Tire ekonomisine katkı sağlıyor.  İlk günkü heyecanımızla yolumuz devam ediyoruz. Tire Park’ın 7. Yaşı kutlu olsun. Tire başta olmak üzere tüm Küçükmenderes halkına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi