Haber: Dilek Ayvalı

Küçük Menderes Havzasında basılı gazete ile ilk olarak 6 Ekim 2008’de yayın hayatına başlayan Yerelgüç Gazetesi 13. Yayın hayatını kurucuları, muhabirleri ve personeli ile pasta keserek kutladı.

Yerelgüç Gazetesi’nin Ödemiş’teki merkez ofisinde düzenlenen kutlama programına Yerelgüç Gazetesinin isim babası ve kurucu ortağı Radyo Remix’in sahibi Rasih Bozulu, Yerelgüç Gazetesi Sahibi Dilek Acar, Yerelgüç Gazetesi kurucularından Umurbey Mahallesi Muhtarı Hatice Acar Çavdar, Yerelgüç Gazetesi Haber Müdürü Dilek Ayvalı, Muhabirler Faruk Çark, Seçil Gezici ve Süleyman Güleroğlu, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Ödemiş İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Şık, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, Radyo Remix Programcılarından Yasemin Akarsu Kırbaş katıldı.

DİLEK ACAR OKUYUCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yerelgüç Gazetesi sahibi Dilek Acar yaptığı açıklamada, “Öncelikle 13 yıldan bu yana desteklerini esirgemeyen okurlarımıza ve takipçilerimize, yayın hayatımıza başladığımızdan ilk günden bu yana bize olan inancı ve güveniyle yanımızda olan gelmiş geçmiş tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yerelgüç Gazetesi aynı yayın politikası ile Küçük Menderes bölgesindeki yayın hayatına yine sizlerin destekleriyle devam edecek. Her zaman objektif ve tarafsız olmayı sürdüreceğiz. Gücünü halktan alan Yerelgüç Gazetesi, halkın sesi olmaya güçlenerek devam edecek” dedi.

ÇİÇEK GÖNDERENLER

Yerelgüç Gazetesinin 13. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, AK Parti Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Tahir Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Sayın Ayşen Kaya Görgülü, CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü, İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay,Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Turgut Usluca, Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, Eğitim İş Tire Temsilciliği, Eren İnşaat, Küçük Menderes Gazetesi ve TV 9 Sahibi İsmail Keçeci, Dünya Koleji, Sarmaşık Moda Erol Kurt, Çiçek Dünyası Ahmet Yayla, Seven Eczanesi, Karabıyık Market, Güçlühan Yapı ve Gayrimenkul Otomotiv'in Sahibi Sayın Gökan Güçlü,Ödemiş Leylandi'nin Sahibi Abdullah Yıldırım,  TV 9 Genel Yay. Yön ve Radyo Remix Program Sunucusu Sevcan Çiftçi Şad ve Doğuş Firmasının Yöneticisi Oktay Şad okuyucularımızdan Mehmet Tekelli güzel dileklerde bulunarak çiçek gönderdi.

Küçük Menderes’in tüm ilçelerinde 10 yıl basılı gazete çıkartarak Ödemiş, Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde günlük bin 500 adet gazete dağıtan Yerelgüç 3 yıldan bu yana www.yerelguc.com haber portalı üzerinden yayınını Selçuk ve Torbalı ilçelerini de ekleyerek  ayda en az 2.5 milyon erişim ile sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi