İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresine katılmak için İzmir'e gelecek olan 6'lı Masa liderlerini, havaalanında karşılamak isteyen İzmirliler yoğun kalabalık oluşturdu. Havalimanında kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi.

 İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamında bugün ‘Yeniliğe Davet’ Başlığı ile kongrenin beşinci günü düzenleniyor. Bu bağlamda Millet İttifakını oluşturan partilerin liderleri de İzmir’e gelerek İktisat Kongresinde konuşma yapacaklar. 

Millet İttifakı'nı oluşturan partilerden, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için İzmir’de bir araya gelecek. Buluşmaya İYİ Parti'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale katılacak.

Saat 17:00'de başlayacak olan program için kente gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vatandaşlar karşıladı.

KILIÇDAROĞLU'NA İZMİR'DE COŞKULU KARŞILAMA
Kongreye katılmak için havalimanında inen Kılıçdaroğlu sloganlar eşliğinde coşkulu bir biçimde karşılandı.


 

Editör: Haber Merkezi