HABER:DİLEK AYVALI

Tarlalarına gitmekte zorlandıklarını söyleyen çiftçiler durumu Mahmutlar Muhtarı Çetin Karadiş’e ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a ilettiler. Yolun durumunu gören Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Fen İşleri Müdürlüğü’ne yolun düzeltilmesi talimatını verdi. Bugün Tire Belediyesi’ne bağlı İş makineleri ve Kamyonlar bölgeye giderek yola dolgu malzemesi serip ulaşımı rahatlattı.

ÇİFTÇİ’DEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Bölgede yol yapım çalışmasını gören çiftçiler Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a teşekkür ettiler. Geçtiğimiz yılda aynı bölgede yol çalışması yapıldığını söyleyen çiftçiler;” Ne zaman yardım istesek başkanımız koşup geliyor Kendisine teşekkür ederiz.” dediler. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Çetin Karadiş’de Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a hizmetleri için teşekkür etti.

ÇİFTÇİ YAŞARSA İNSANLARDA YAŞAR

Tire Belediyesi olarak her zaman çiftçinin yanında olduklarını söyleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “ Çiftçi yaşarsa bizler yaşarız. İlçemiz yılda en az iki kere ürün alabildiğimiz verimli topraklara sahip. Bizler Tire Belediyesi olarak her zaman üreticinin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Onlar üretecek ki ülkemiz kalkınacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi