Ödemiş'te ordu caddesi Cumhuriyet okulu karşısında bulunan ve sabahçı kahvesi olarak faaliyet gösteren, yaptığı hayırlarla da örnek olan sabahçı kahvesi işletmecisi Mehmet Çetin, Ramazan ayı dolasıyla ihtiyaç sahibi kişilere hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan ramazan kolilerini dağıtıyor.

Mehmet Çetin, "Sabahçı kahvesi olarak iki ay önce başladığım gıda kolilerini dağıtımında şu ana kadar hayır severlerin katkısıyla yaklaşık olarak 500 koli gıda yardımında bulunduk. Hayırseverlerimiz yardımlarını sosyal medya üzerinden duyarak yapıyorlar. Hayırseverlerimiz sadece Ödemiş'ten değil İzmir ve Fransa'dan da var. Hayırseverlerimiz yardımlarını gönderdikleri sürece tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerini dağıtmaya devam edeceğim.

Çetin,"Bayramda çocuk giydireceğiz"

Ramazan kolilerinin dağıtımının yanı sıra Bayramda ihtiyaç sahibi çocukları da sevindirmek istediklerini söyleyen Çetin, "Ramazan Bayramında da hayırseverlerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi çocuklarımızı da bayramlık alarak çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutluyor sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi