HABER:DİLEK AYVALI

Türkiye Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der)tüm Türkiye genelinde yaptıkları saha çalışmalarında il ve ilçe kategorilerinde yılın en başarılı Belediye Başkanlarını seçti. Vatandaşla bire bir yapılan görüşmeler neticesinde Ege Bölgesi genelinde Millet İttifakının en başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildi. Geçtiğimiz ay ödülünü almak üzere Ankara’ya davet edilen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, işlerinin yoğunluğu nedeni ile ödülünü almaya gidememişti.

ÖDÜL TİRE’YE GELDİ

Tire Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü verilen ödül ile ilgili olarak Kamu-Der Genel Başkanlığını arayarak  kendilerini Tire’ye davet etti. Daveti geri çevirmeyen Kamu Der Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Ali Demirci, Basın Yayın Genel sekreteri Özcan Baştuğ ile birlikte Tire’ye gelerek  Başkan Salih Atakan Duran’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN DURAN’DAN KAMU-DER’E   TEŞEKKÜR

Kamu-Der tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı seçilen Salih Atakan Duran konu ile ilgili olarak şunları söyledi. “ Bu nazik ödül için teşekkür ediyorum. Kamu Der yetkililerimiz  vatandaşlarla yapmış oldukları görüşmeler sonrası bize bu ödülü layık görmüşler. Bu ödül için sayın genel Başkanımıza ve derneğimize teşekkür ediyorum. Bizde  milletimizin güzel yarınları için, mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire için gece gündüz demeden  çalışıyoruz. Bizlere milletimizin duymuş olduğu güven neticesinde vermiş olduğu görevi layıkı ile yerine getirmek için uğraşıyoruz. Mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bir kez daha bu güzel ödül için kıymetli genel Başkana ve derneğimize teşekkür ediyoruz.

KAMU DER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ DEMİRCİ’DEN BAŞKAN DURAN’A TEŞEKKÜR

Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’ı ziyaret etmekten mutluluk duyduk. Kasım ayında yapılan ödül töreninde 15 Belediye Başkanımıza ödül verdik. Sayın Başkanımız mazeret bildirerek toplantımıza katılmamıştı. Bizde kendisini ziyaret edip ödülünü burada vermek istedik. Kendisini başarılarından dolayı kutluyorum. Tire İyi olacak Türkiye İyi olacak.” dedi

Editör: Haber Merkezi