Haber: Dilek Ayvalı

Tire Ülkü Ocakları, Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmi için düzenlediği ücretsiz sinema etkinliğine Tireli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar Tire Ülkü Ocakları’nın düzenlediği etkinlik ile Şehit Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak 2022’de tüm Türkiye'de ve dünyada vizyona giren "Kesişme İyi ki Varsın Eren" filmini ücretsiz izledi.

Vatandaşlar, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kahramanlık öyküsünü anlatan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini heyecanla izledi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar gösterim sonunda filmi oldukça beğendiklerini ve etkilendiklerini dile getirdi.

Tire Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Çetinkal, etkinliğe katılan Tirelilere teşekkür ederek, “Etkinliğimizi sosyal medya üzerinden halkımıza duyurmuştuk. Bu Akşam 20.30’da yapılan gösterimin tüm biletlerini satın alarak halkımıza ücretsiz izlettik. Vatandaşlarımız çok yoğun ilgi gösterdiler ve pek çok vatandaşımız salonda yer kalmadığı için geri döndü. Haklarını helal etsinler. Katılan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi