HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yazar Ali Erkan Kavaklı tarafında yapılan seminere Ödemiş ilçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Eğitim Bir Sen ve İHH Ödemiş temsilcileri ile davetliler katıldı.

Ödemiş Eğitim Bir Sen Ahmet Okanoğlu, " Yuva kurmak, mutlu olmak, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmek, insan neslinin devamını sağlamak için evlenirim. Çocuklar geleceğimiz aynı zamanda sevap hazinemiz. Kabre girip çenemiz kilitlendiği ve zikir yapamaz hale geldiği zaman onların yaptığı iyiliklerin, dua ve zikirlerin sevabı kabrimizde bizi güldürecek. Çocuklarımızı güzel ahlaklı, bilgili ve başarılı yetiştirmek için gayret etmeliyiz. Onlara iyi bir eğitim vermeliyiz. Yeteneklerini geliştirmek için uğraşmalıyız.”

Ahmet Okanoğlu, " Anne ve baba çocuklarına örnek olmalı"

Okanoğlu, “Çocuk güvenli bir aile ortamında yetişmeli, kendine güvenmeyi öğrenmeli. Anne-baba çocuklarına örnek olmalı çocuğun en önemli öğretmenleri anne ve babasıdır. Çocuklarımız bizi örnek alırörnek davranışlar sergilemiyiz. Evlenirken cennetteki arkadaşımızı seçtiğimizi düşünmeliyiz. Nikahlarımız önce gökte kıyılır eşimiz kaderimizdir.

Ağaçtan yaprak bile Yüce Allah'ın  izni olmadan düşmez buyurur Kuran, insan kadere razı olan, kederden emin olur, buyurur peygamberimiz (S.A.V) kaderimize razı olmalı, aile kalemizi her türlü tehlikelere karşı korumalı, çocuklarımızı güven ortamında yetiştirmeliyiz" dedi.

Ödemiş ilçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü program sonrası Yazar Ali Erkan Kavaklı'ya ve seminere hazırlayanlara teşekkür ederek yazara çiçek takdim ederken,  İHH Ödemiş Temsilciliği de plaket takdim etti.

Yazar Ali Erkan Kavaklı daha sonra kitaplarını imzaladı.

Editör: Haber Merkezi