YERELGÜÇ/BURCU TUNÇ

Ödemiş’te 2023’ün ilk bebeği ‘Aden’ ismli kız bebek oldu.

Ödemiş Devlet Hastanesinde Aslı Çakır isimli anne yılın ilk gününde sezaryen doğumla bir kız bebek dünyaya getirdi. Aslı ve Kaan Çakır çifti dünyaya gelen bebeklerine ise 'Aden' ismini verdi.

ANNE OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Yerel Güç mikrofonlarına konuşan çiçeği burnunda anne Aslı Çakır, “Uzun bir süreçten geçtik. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Aden ilk bebeğim. Yeni yılda doğmasını çok istiyordum. Nasip oldu. Aden 3 kilo 600 gram doğdu. Anne olmak çok güzel bir duygu. Planlı değildi ama doktorum yeni yıl bebeği olabilir demişti. Çok güzel bir kızım oldu çok mutluyum” dedi.

UZUN ZAMANDIR ONU BEKLİYORDUK

Aden’in babası Kaan Çakır ise “Çok heyecanlıyım. Eşim bana yeni yılın en güzel hediyesini verdi. Kızımızı özlemle bekliyorduk. Bu anı yaşamak için uzun bir süreçten geçtik” dedi.

ADEN’E ANNE ve BABASIYLA UZUN BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

Yılın ilk bebeğini ziyaret ederek, ailesine hediyeler veren Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Savaş Sezik ise “Aden bebek aramıza hoş geldi. Annesi, babası ve ailesiyle uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Her bebek geleceğe umut ve yeni bir başlangıçtır. Hem Aden’e hem de dünyaya yeni gelen tüm bebeklerimize uzun ve güzel bir ömür diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi