Sektör temsilcileri, iş ortakları, çalışanlar ve davetlilerin katıldığı gecede, 50 yıllık başarı yolculuğu ve gelecek hedefleri paylaşıldı.
Geceye Tire Kaymakamı Vural Karagül, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Zincircioğlu, EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş, TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler ve yönetim kurulu üyeleri, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Ege Plasder Yönetim Kurulu Başkanı Şener Gençer, Oda ve kurum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

50 YILLIK BİRLİKTELİK
Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu, 1975 yılında bir hayalle başlayan yolculuğun bugün güçlü bir sanayi markasına dönüştüğünü söyledi. Güloğlu, “Bu 50 yıl birlikte emek veren insanların hikâyesidir. Çalışanlarımızın özverisi ve aidiyeti olmasaydı bu yolculuk mümkün olmazdı” dedi.
SÖZÜMÜZÜ HEP TUTTUK
Genel Müdür Gülçin Güloğlu Uğuz ise Güloğlu Plastik’in 50 yıllık tarihinde değişmeyen değerin verilen sözün arkasında durmak olduğunu belirterek, “Ne ürettiysek arkasında durduk. Bugün ulaştığımız noktada emeğe duyulan saygı, istikrarlı üretim anlayışı ve çalışanlarımızın katkısı var. Bu mirası geleceğe taşımak en büyük sorumluluğumuz” diye konuştu. Genel Müdür Yardımcısı Gülsemin Güloğlu İştunca da Güloğlu Plastik’in insan kaynağını merkeze alan yönetim anlayışıyla büyüdüğünü vurgulayarak, uzun yıllardır aynı çatı altında çalışan ekip yapısının şirket kültürünün temelini oluşturduğunu söyledi.
Gecede düzenlenen plaket töreninde Güloğlu Plastik bünyesinde 5, 10, 15, 25, 35 ve 45 yıldır görev yapan çalışanlara teşekkür plaketi takdim edildi. Şirkette 25 yılını tamamlayan Mehmet Örs, 35 yılını tamamlayan Birol Kolgu ve 45 yılını tamamlayan Şerif Ali Buluş, uzun yıllara dayanan emekleri nedeniyle özel olarak onurlandırıldı.
AKDAŞ: “BAŞARI İŞTE BUDUR”
Programda söz alan EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş, “Bir şirketi kurmak elbette çok önemli. Ancak asıl başarı, onu sürdürülebilir kılabilmektir. Güloğlu Plastik bunu başaran örnek kurumlardan biri” diyerek Güloğlu ailesine nazar boncuğu hediye etti. Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı da Güloğlu Plastik’e 50. yıl plaketi takdim ederek, şirketin Tire’ye sağladığı istihdam ve yarattığı katma değer için teşekkür etti. Plaket töreninin ardından 50. yıl pastası kesildi.






