Haber: Dilek Ayvalı

Şirket sahibi Necla Mutluer ve Şirket Müdürü emekli Öğretmen Yılmaz Göçmen, Ödemişlilere hizmet vermek üzere faaliyete başlıyor.

Mutluer Apartman ve Site Yönetiminin sunduğu hizmetler ile ilgili bilgi veren Şirket Müdürü Yılmaz Göçmen, “Çalışma programımız, apartmanların elektrik, su, asansör, temizlik, bahçe bakımı ve peyzaj, boya badana gibi işlerini üstlenmek üzere kuruldu. Aynı apartmanda yaşayanlar aidatları tahsil etmekte zorlanıyorlar. Bizde ödemeler, banka hesaplarına yazılıyor ve gelir giderleri hesaplıyoruz. Apartmandaki her yaşayan kişi ne kadar para toplanmış nereye harcanmış görebiliyorlar. Şeffaf bir çalışma sistemimiz var” dedi.

EGE OPTİMAL ASANSÖR İLE İŞBİRLİĞİ

Tire’de yaklaşık 100 apartmana hizmet verdiklerini kaydeden Göçmen, “Tire’de güzel işler yaptık. Buradaki apartmanlar, siteler çok memnun. Ödemiş’te de bu kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Mutluer Profesyonel Site Yönetimi asansör bakımlarında uzman firma Ege Optimal Asansör ile faaliyet gösteriyor. Bizler sizin rahatınız için varız” dedi.

Mutluer Apartman ve Site Yönetimi Ltd. Şti. ile iletişime geçmek isterseniz 05315501932 – 05066643760 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi