Olayın şüphelisi ile kendisine yardım ve yataklık ettiği belirlenen kişi, Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Beydağ ilçesinde meydana geldi. Ş.B. isimli şahsın aracıyla seyir halinde olduğu sırada motosikletle önünün kesildiği ve av tüfeğiyle göğüs kısmından vurulduğu tespit edildi.

Olayın ardından İzmir İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri ile Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda olayın şüphelisinin İ.B. olduğu belirlendi.

Beydağ’ın Kurtuluşunun 104. Yılı Coşkuyla Kutlanıyor
Beydağ’ın Kurtuluşunun 104. Yılı Coşkuyla Kutlanıyor
İçeriği Görüntüle

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda şüpheli İ.B. ile kendisine yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen N.K., Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yakalandı.