Haber: Dilek Ayvalı

Tire Belediyesi Babalar Günü  nedeni ile babalara özel  tavla turnuvası düzenledi. İstasyon Hangar Çok Amaçlı Salonunda  düzenlenen turnuvaya 64 tavla tutkunu  baba katıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı turnuva gün boyu sürdü. Puan usulü ile oynanan turnuvada bir yarışmacı toplamda 6 kez maç yaptı. Nefeslerin tutulduğu turnuva, dostluk ve kardeşlik içinde tamamlandı. 64 kişinin katıldığı turnuvada Türker Çamurlu üçüncü, Mehmet Bahadır Karahan ikinci, Ramazan Kavakalan birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Tire Belediyesi Kültür Müdürü Duygu Eskiyörük'ün elinden aldı. Turnuvanın hakemliğini İbrahim Karaca ve ekibi yaptı.

TURNUVA ÇOK BEĞENİLDİ

Turnuvaya gelen yarışmacılar turnuvanın çok  eğlenceli geçtiğini, turnuva sayesinde yeni dostluklar kurduklarını söyleyerek Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve ekibine teşekkür ettiler.

BU TARZ ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Turnuva ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "Bu yıl Babalar Günü için farklı bir sosyal etkinlik düzenleyelim dedik. Babalarımız bizler için değerli. Ben yoğun programlarım nedeni ile aranızda olamadığım için çok üzgünüm. İnşallah vakit buldukça bu tarz organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile kelimelerle anlatılamayan karşılıksız fedakarlık ve sevgi'nin sahipleri tüm babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi