Haber: Dilek Acar

Dört soruyla problemleri dile getirerek Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’ten yanıt isteyen Öncel, Ödemiş için olumlu yönde atılacak her adımda belediye başkanını destekleyeceklerini ifade etti. 

Belediye meclisinde alınan kararların yüzde doksanın üzerinde bir oranla oy birliği aldığına dikkat çeken Öncel’in açıklamaları şu şekilde; “Sayın Mehmet Eriş, öncelikle size CHP'nin değil Ödemiş'in ve Ödemiş’te yaşayan herkesin belediye başkanı olduğunuzu hatırlatmak isterim. Bizler de muhalefet partisi olarak meclise getirilen sorunlara yüzde doksanın üzerinde oybirliği vererek yapıcı siyasetle kanıtladığımızı düşünüyorum. Sizden belediye meclisimizde, imar bölümündeki sorunlarla ilgili randevu talebim olduğu halde uzun bir süre geçmesine rağmen hala haber beklemekteyim. 

Bu sebeple daha fazla zaman kaybetmeden, sorunlar daha da büyümeden sizi basın aracılığıyla bilgilendirme gereği duydum. Sayın Başkan, size 4 sorum var,

1- 18. madde uygulamaları daha uygulama bitmeden bazı şahısların yerler belirlenmiş gibi köşeden yeşil alan kenarından arsa pazarlıkları yapıldığı duyumları size gelmiyor mu?          
2- İlçemizde yüzlerce dönüm alanda 18 uygulama çalışmaları var iken, 18 uygulamasının dışında yeni alanların imara açma pazarlıklarının yapıldığı duyumları size de ulaşmıyor mu?                          
3- Belediyemizde ki imar uygulamaları bir belediye meclis üyesi, mühendis, mimar veya arsa sahibine göre değişiyor mu?
4- Bu doymaz kibirli gücün baskısından belediyemizin imar bölümünün tepeden tırnağa personelini koruma altına almanız gerekmez mi?”

Editör: Haber Merkezi