Haber: Dilek Ayvalı

Ödemiş Belediyesi COVİD-19 nedeni ile evinde karantinada bulunan ve sıcak yemek temininde güçlük çeken tüm vatandaşların 10 günlük karantina sürecince sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılama hizmetini sürdürüyor.
Ödemiş Belediyesi MHP’li meclis üyesi Murat Ürün’ün gündeme taşıdığı sıcak yemek, gıda paketi ve meyve desteğiyle ilgili çalışmalar sürüyor.
Ödemiş Belediyesi, Covid-19 testi pozitif çıkan ve bildirimde bulunan vatandaşlarımızın yaşadığı binaların ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. Ayrıca talep edilmesi halinde sıcak yemek ile vücut direncini sağlayan meyve ve erzak paketi desteği sağlanıyor. 
Covid-19 testi pozitif çıkan ve sıcak yemek talebinde başvuru yapmak isteyen vatandaşlar mesai saatleri içerisinde muhtarlıklarına veya Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne 0 232 544 70 04 no’lu telefondan başvuru yapabilirler.

Ödemiş Belediyesi MHP’li meclis üyesi Murat Ürün’de sosyal medya hesabından şunları yazarak Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e teşekkür etti, “Covid-19 ile karantinada bulunan ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtılması faaliyetini sürdüren belediye başkanımıza sonsuz teşekkürler.”

Editör: Haber Merkezi