HABER:DİLEK AYVALI

Oğlunun kapıyı bir türlü açmaması üzerine babanın yardım istediği itfaiye ekipleri, balkondan eve girdi, içeriye giren ekipler evde küçük çocuğu uyurken buldu.

Bir babaya korku dolu anlar yaşatan olay 4 Eylül Mahallesinde 4 katlı bir apartmanının 3. katında meydana geldi. iddiaya göre bir firmada servis şoförlüğü yapan M.T gece geç saatlerde işini bitirip eve geldi, eve girmek için defalarca zile basan baba M.T ne yaptıysa oğlu İlkokul öğrencisi O.T'ye kapıyı açtıramadı. Oğlunun bronşit hastası olmasından dolayı olumsuz bir durumun olabileceğini düşünen baba büyük bir panik yaşadı ve durumu hemen Polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir süre zile basıp küçük çocuğun uyanmasını bekledi.

DURUM İTFAİYEYE BİLDİRİLDİ

Küçük çocuk kapıyı açmayınca polis ekipleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen harekete geçti ve evin balkonundan içeriye girdi.

UYURKEN BULDULAR

Ekipler içeriye girdiği esnada sokakta büyük bir panik içinde gelecek güzel haberi bekleyen baba, ekiplerin verdiği güzel haberin ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Ekiplerin uyurken bulduğu küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, baba M.T gazetemize yaptığı açıklamada, "Ben servis şoförüyüm işimi bitirip eve geldim, hanımda gece vardiyasındaydı oğlan evde yalnız kaldı, rahatsızlığı var bronşit hastası insanın aklına bin bir türlü şey geliyor, dakikalarca zile bastım açmadı, anahtarım var fakat kapıyı arkadan kilitleyip anahtarı üzerinde bırakmış oğlan aksilikler üst üste geldi. Çok korktum sağ olsun polis ve itfaiye ekiplerimiz gelip ilgilendiler yüreğime su serpildi hepsinden Allah razı olsun."dedi.

Editör: Haber Merkezi