Tire'de meydana gelen kazada ameliyat olduktan sonra taburcu olan yaşlı adam kaza sonucu yaralanarak tekrar hastaneye kaldırıldı.

Kaza hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstasyon Caddesi'nden Hastane yönüne doğru 07 CHD 01 plakalı otomobiliyle ilerleyen D.B. kavşaktaki kırmızı ışıkta durdu. Yeşil ışığın yanmasıyla tekrar hareket eden D.B, Turgut Özal Bulvarı'ndan Hastane kavşağına giren ve kırmızı ışık ihlal yaptığı iddia edilen H.K. yönetimindeki 35 AG 1093 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil farklı noktalara savrulurken H.K. yönetimindeki 35 AG 1093 plakalı otomobil refüje çıktı.

HASTANEDEN YENİ ÇIKAN YAŞLI ADAM YARALI

Kaza sonucu H.K. yönetimindeki otomobilde yolcu olarak bulunan ve geçirdiği ameliyat sonucu Hastaneden henüz yeni çıkan S.A. da hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine AKS ekipleri ve 112 ambulansı intikal etti.

DİKKATLİCE OLDUĞU YERDEN ÇIKARTILDI

Geçirdiği ameliyat sonrası henüz hastaneden yeni çıkan yaralı S.A. AKS ekiplerinin titiz çalışması sonrası bulunduğu yerden dikkatli bir şekilde çıkartılıp ambulansa alındı ve tedavi için Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, her iki otomobil de çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Editör: Haber Merkezi