HABER:DİLEK AYVALI

Bayındır’ın Hacı İbrahim Mahallesi Baştaş Caddesi'nde bulunan bir iş hanına giren şüpheliler, Muzaffer Y.'ye ait 09 VB 123 plakalı otomobili çalarak iş hanından çıktı.

Yapılan incelemede aynı noktada bulunan Şevket Ü.'ye ait ofisten içinde 650 dolar nakit ve tapu senetleri bulunan çelik kasanın da çalındığı tespit edildi.

Olayla ilgili derhal harekete geçen Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü, olay yerinde yaptığı incelemeler ve kamera kayıtlarından şüphelilerin kimliklerini tespit ederek peşlerine düştü.

Çalınan çelik kasa, jandarma bölgesinde bulunarak içindeki evraklarla birlikte sahibine teslim edilirken 650 dolar nakit para bulunamadı.

Polisin sıkı takibi sonucu Torbalı'da bulunan otomobil, yapılan incelemenin ardından sahibi Muzaffer Y.'ye teslim edildi.

BİRİ KADIN 3 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili olduğu tespit edilen Kenan A. (21) ve Öznur K. (27) isimli şüpheliler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Kenan A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Öznur K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari olarak aranan Mustafa A.’nın da gözaltına alındığı ve mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi