Cami çıkışında, yolda, sokakta, parkta, eve edilen telefonlarda; sözde nabız yoklar gibi oy isteyen, daha doğrusu yüzleri yok da, fikrimi sorarmış gibi yapan eski dostlara, ‘Bunca hakarete maruz kalacak olaydın, sen ne yapardın’ diye soruyorum. Bazen, üsteleyenlere celâllendiğim de oluyor. Sen ki; dünya çapında kabul gören müstesna bir din adamına ve ona gönül bağlamış yüz binlerce insana bunca hakareti üç aydır her gün yapacaksın, yolsuzluk ve rüşvet kelimelerini ağzına almayacaksın, sonra da bu güzel mütedeyyin; Eğitime gönül vermiş, kendisini insanlığın hizmetine adamış, Dünya Markası olmuş “Türk Okulları”na, güzel yurdum Türkiye’min çocuklarına daha ne gibi eğitim hizmeti verebilirim, düşüncesindeki insanlardan oy beklemek ha?

Sanki her kötülüğün sebebi ve adresi Hizmet… Hizmete adanmış gönüller ve saygı duydukları büyükleri için söylediklerine bakar mısınız?

1-Hain, 2- Çete, 3- Örgüt, 4- Dış mihrakların içerideki piyonları, 5- Söğüşçü, 6- Rantçı, 7-Çıkarcı, 8-Paralel Devlet, 9-Paralel yapı, 10- Âlim müsveddesi, 11-Yalancı Peygamber, 12-Haşhaşin, 13- Vücuda girmiş ur, 14-Virüs, 15-Ajan, 16-İninize gireceğiz, 17-Alçaklar 18-Kan emici vampirler. Bunlar 10 gün kadar önce bir gazetecinin sütunundan aldıklarım. On gündür söylenenlerle 25’i bulmuştur herhalde sayıp dökülenler. Bunları dinledikçe kusasım geliyor. Sağduyu sahibi, tarafsız herhangi bir insanımızın bu söylenenler karşısında tasvipkâr olacağını asla düşünemem. Zaten bu normal bir şey olamaz.

Bütün bunlar söylenmemişçesine deniliyor ki; “Hainler oylarını bize vermeyeceklermiş!” Bu nasıl mantıktır? Allah aşkına güler misiniz, ağlar mısınız? Sen, bu ülkenin dünya çapında, yüz akı eğitim gönüllülerine demediğini bırakmayacaksın, Hasan Sabbah’ın gözü dönmüş canileri ve katilleri Haşhaşiler diyeceksin. Sonra oylarını isteyeceksin. Ya, bu insanlar ahmak mı? Akıllarını, peynir ekmekle mi yediler? Kanun nizam tanımayacak, akla hayale gelmez kanunlar çıkaracaksın, eli kanlı KCK-PKK’lıları cezaevlerinden, gizli afla çıkaracaksın. Bir de, bu kanunları, bu paralel yapıyı bitirmek için çıkarıyorum, diyeceksin. MİT’e öyle yetkiler vereceksin ki, istediklerini yapabilecekler, hatta işkence ile adam öldürseler bile, sen izin vermedikçe, hiç kimse hesap soramayacak. Bu yetkiyi de, Cemaat’i bitirmek için verdirdiğini ilân edeceksin. Sonra, mağdur ve mazlumlar sana oy verecek. “Biz senin söylediğin her şeyi tasdik ediyoruz. Bizi ne ile yok edeceksen et! Biz ahmağız ve her şeye müstahakız” dercesine sana oy verecekler öyle mi? Acaba o kadar ahmak olsalardı, Allah yolunda her şeylerini feda edecek kadar bir fedakârlık, bir kahramanlık gösterirler miydi zannediyorsun. Böyle bir hamakatı (ahmaklık) onlardan nasıl bekleyebilirsin?