Zat-ı şahaneleri açıklama yapmış…

  “ÖCALAN’I RENCİDE ETMEYİN”…”ONU ZOR DURUMDA BIRAKIYORSU''
“İTİBARSIZLAŞTIRIYORSUNUZ…”

Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent ARINÇ, HDP Genel Başkanı Selahattin DEMİRTAŞ’ı sözlerinden dolayı eleştirirken yukarıdaki muhteşem veciz sözü söyleyerek içindekini dışarı vurmuştur.

“Sayın”la başlayan yumuşaklık, “çözüm süreci” adı altında yürütülen “pazarlık” siyasilerimizi ne duruma getirdi?

Daha dün 30 bin kişinin katlinden sorumlu tutulup önce idama,(idam cezasının kaldırılması için kimler kabul oyu verdi meclis tutanaklarında belli…) sonra da ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan ”İmralı’daki  katil” bugün adeta ” Ombudsman” gibi değer görmekte, cam fanuslarda muhafaza edilmekte, saçının teline zarar gelmemesi için seferber olunmakta, istekleri “emir telakki” edilmekte…

Vah Türkiyem vah!...

İtibarsız Öcalan devr-i iktidar döneminde bir itibar abidesi kabul edilmekte, sözde itibarsızlaştırmak  isteyenlere de hükümet olarak sitem edilmektedir.

“Çözüm Süreci”nin bir “İhanet Süreci” olduğunun adeta tescilidir bu açıklamalar.

Yeni Türk Büyüğü basın açıklamasında buyuruyor ki; “Selahattin DEMİRTAŞ 1,5 aydır kimlerle neyin pazarlığında? Neden grup toplantılarına katılmıyor? Bunları eğer açıklarsak….” Açıklayın  efendim, açıklayın da kimin ne halt yediğini herkes bilsin.

O zat da cevaben “İmralı tutanaklarını yüreğiniz varsa kamuoyuna açıklayın. Öcalan’a kim ne dedi ,kim ne vaat etti? Herkes bilsin…”  Sen de tutanakları açıkla ki kim kime hangi konuda ne kadar taviz verdi bilinsin…

“Al gülüm, ver gülüm” misali…

Millet mi?

Millet uyumaya devam ediyor. Hâlâ “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.” demeyi sürdürüyor.

Nasılsa muhteşem “Yeni Türk Büyükleri” masalları anlatmaya devam ediyor!...

“E,bebeğim e… E…”