Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ile İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitim gören Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediyesini ziyaret etti.
Ödemiş’i ilk kez ziyaret eden Başkan Tunç Soyer ile Başkan Keskin Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde buluştu. Başkanlar birlikte ilk olarak ÖYKAM’ı ziyaret etti. ÖYKAM’ın, Seferhisar’da kurmayı planladıkları müze için çok aydınlatıcı ve örnek alacakları bilgilere sahip örnek olduğunu belirten Başkan Soyer, batı Anadolu’nun tüm kent ve kasabalarında böyle müzelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.
Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında Soyer’e bilgiler veren Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin,  Saracoğlu Toplu Konutları, Yeni Otogar ve Yeni Nikah- Düğün Salonu ve Kongre Merkezi inşaatlarını da yerinde gösterdi.
Yapılan bu projelerin Ödemiş’in gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Soyer; “İzmir Belediye Başkanları olarak fikir alışverişinde bulunmak, paylaşımlarımızı arttırmak için zaman zaman bir araya geliyoruz. Bekir Başkanımızın Türkiye’ye model olacak projelerini yakından takip ediyor, özellikle yeraltı çöp konteyner sistemi ile Deneme Bilim Merkezi projesinden dolayı kendisi kutluyorum. Bu gün bu projeleri yerinden gördüğümde, ona olan hayranlığım daha da büyüdü. Çalışmalarında başarılar diliyorum”   dedi.

Editör: Haber Merkezi