Ödemiş’in İzmir kent girişinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla Ödemiş Belediyesi tarafından çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İzmir yolu üzerinde bulunan oto galeri sahipleri ile görüşme yaptı.
Galeri sahipleri Başkan Keskin’e, kent girişinde dağınık bir şekilde bulunan oto galerilerin hepsinin aynı bölgede hizmet vermesi konusundaki taleplerini ilettiler.
Oto galericiler sitesinin, yapılacak olan çevre yolu üzerinde bulunduğunu belirten Başkan Keskin, “Ödemiş’in ilk yerleşim yerlerinden olan İzmir yolunda eski yapılaşmalar bulunmaktadır. Bu bölgemizin modern bir görünüme kavuşması için Sim Deresi’nden başlamak üzere Cumhuriyet İlköğretim Okuluna kadar olan 1 km’lik yolda cephe iyileştirme projesi uygulanacaktır. İlk aşamada orta refüj düzenlemesini ihaleye çıktık. Aydınlatma projesi de çizilmektedir. Bu çalışmalar kapsamında oto galericilerimiz kendi iş yerleri cephelerinde gerekli düzenlemeleri yapacaklar, belediye olarak bizler de onlara gerekli desteği vererek işbirliği içinde çalışacağız. Ödemişimize yakışan bir kent girişini en kısa sürede gerçekleştirmek üzere çalışmalarımız başlamıştır” dedi.


Editör: Haber Merkezi