İlçemize atanarak göreve başlayan Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek gazetemizi ziyaret etti. Ödemiş’e geldiği günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Dölek,  Ödemiş’te faaliyet gösteren gazeteleri ziyarette bulundu.
Kaymakam Abdullah Dölek’i, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hatice Acar Çavdar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dilek Acar Özdemir, Genel Koordinatör Seval Öner, köşe yazarları Rıfat Gürevin, İl Genel Meclis Üyesi Adnan Saygılıer, Avukat Anıl Selek, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Fırtına ve matbaa ustası Fatih Yılmaz karşıladı.
Yerel basını önemsediklerini söyleyen Kaymakam Dölek, yerel basının yardımıyla ilçemiz için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam      Abdullah Dölek, yerel basının haberlerinin anlamlı ve isabetli bulduklarını belirterek, basının bağımsız, özgür olması gerektiğini söyledi.  Kaymakam Dölek, yerel basın bölgenin kalkınmasında da öncü bir yer aldığını vurguladı. Gazetecilerin olumsuz haberleri yansıtırken ilçenin çıkarlarının göz önünde bulundurulması gerektiğini haber yapmak için haberlerin yapılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Ödemiş’i çok beğendiğini ancak hak ettiği değeri tam olarak görmemiş olduğunu dile getiren Dölek, “Ödemiş yapılanma açısından gayet örnek teşkil edecek yerleşim yerlerinden biri. Gecekondulaşma burada olmamış. Ancak bazı noktalarda bir geri kalmışlık söz konusu. Bunların aşılması gerekmektedir. Bazı kabukların kırılması şart olmuş. Bu konuda da yöneticilere büyük görevler düşüyor” dedi
Köşe yazarları ile de bazı konularda fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Dölek, kaleme alınması gereken bazı konularda düşüncelerini aktardı. 
Editör: Haber Merkezi