HABER: DİLEK AYVALI
İddiaya göre göre, 28 Haziran 2017 günü Çeşme Alanı Mevkii’ndeki anne ve babası ile yaşadığı evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Hurşit Can Pınaraltı’nın ailesi durumu kolluk kuvvetlerine bildirerek ve ellerinde oğullarının resmi ile aramaya başladılar.
Bu sabah Tire’nin Karacaali Mahallesinde yol kenarında bulunan bir zeytinlikte erkek cesedi bulunduğunu duyan aile olay yerine geldi. Aile olay yerine geldiğinde ceset otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.
Aile daha sonra Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Aileye burada ceset üzerinden çıkan cep telefonu ve motosiklet anahtarı gösterildi. Aile cesedin üzerinden çıkan eşyaların oğulları Hurşit Can Pınaraltı’ya ait olduğunu iddia etti.
Sabah bulunan cesedin üzerinden herhangi bir kimlik kartı bulunamamıştı. Öte yandan anne Pınaraltı olay yerine geldiğinde, ‘Oğlumun nüfus kâğıdı bende’ dedi.
Tire Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürerken cesedin kimliği ve kesin ölüm nedeni İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan gelen bilgi ile ortaya çıkacak. 

Editör: Haber Merkezi