Ak Parti Kiraz Eski İlçe Başkanı ve 2009 Seçimlerinde Kiraz Belediye Başkan Adayı olan Durmuş Özçınar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kiraz’ın sevilen kişilerinden biri olan Durmuş Özçınar’ın ani ölümü Kiraz halkını ve sevenlerini üzdü. Kalp krizi geçirmesi sonucu İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Durmuş Özçınar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün düzenlenen cenaze töreni ile evli ve 2 çocuk babası Özçınar toprağa verildi. Sevenlerinin son yolculuğunda yalnız bırakmadığı Özçınarın naaşı İsabey Camisinde kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda Hacılar mezarlığına kadar taşınarak toprağa verildi.

Cenazeye Kiraz Kaymakamı Alpaslan Yılmaz, İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem,  Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Pakdemir, Teşkilat Başkanı Atilla Kaya, İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, Kiraz Ak Parti İlçe başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Başkan vekili Hüseyin Bülbül, Ödemiş Ak parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Beydağ Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Sezer, CHP İl Başkan Yardımcısı Levent Çılı, Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz,  CHP İl Genel Meclis Üyesi Pilot Zeybek, CHP Belediye Meclis Üyesi Salim Özkarakaş, Ödemiş Eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Tedaş işletme şefi Mesut Aybar, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Aykan, Ak Parti Eski İl Başkan Vekili Ecz. A.Faruk Niğde, çevre il ve ilçeden gelen misafirler ve çok sayıda partili katılarak Durmuş Özçınar’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Cenazeye katılan dostları Özçınar için; “Mekanı cennet olsun,uğurlar olsun kiraz'ın vefalı evladı’’Kirazın en faydalı adamıydı kim doktora gidecek oturdu kimin elektrik kesik açtırır gecenin kaçı olursa olsun Kiraz için bir şey yapmak için gecesini gündüzüne katar Kirazlıları başında taşırdı”  dediler.


Haber: Semih DURSUN

Editör: Haber Merkezi