Ödemiş'e bağlı Balabanlı Mahallesi yolunda bugün saat 11.30 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Balabanlı köyünde oturan Ali Güdücü (48) ile eşi Perihan Güdücü (44) birlikte 35 ZHR 78 plakalı özel aracı ile Ödemiş'e gelirken, Damızlık Birliği çiftliği yakınında bulunan virajda

Ödemiş istikametinden Tire istikametine gitmekte olan Asaf Özçelik (38) idaresindeki 34 JK 1045 plakalı özel oto çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile Araç yoldan savrularak yol kenarında bulunan bahçenin kıyısına savruldu.

Kaza sonrası Ali Güdücü idaresindeki araç paramparça olurken, sürücü araçta sıkıştı, yanında oturan eşi de ağır şekilde yaralandı.

Olay yerine 2 tane ambulans sevk edildi ve AKS kurtarma ekibi de olay yerine sevk edildi.

Ali Güdücü ‘nün eşi Perihan Güdücü sıkıştığı yerden AKS ekiplerince kurtarılarak ambulansla Ödemiş Devlet hastanesine götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Ödemiş Devlet hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Perihan Güdücü yaşama döndürülemedi. Araç içinde can pazarı yaşayan Ali Güdücü ‘de Jandarma, AKS ve 112 Acil servis ekiplerince sıkıştığı araçtan zorlukla çıkarıldı. Aracın bir bölümü kesildikten sonra çıkarılan yaralının her iki bacağının kırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Diğer araç sürücüsü Asaf Özçelik'te Jandarma timlerince gözlem altına alındı. Olaya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı el koydu. Soruşturma ise sürdürülüyor.

ÖLÜM VİRAJI CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Diğer yandan olay yerine gelen Balabanlı Mahallesi Muhtarı Şakir Karataş'ta olaya isyan ederek, "Ben 10 yıldır Başta Kaymakamlık olmak üzere, tüm yetkililere gerek yazılı, gerekse şifahen defalarca müracaatlarıma rağmen bu ölüm virajı düzeltilmedi ve bugün de yine

Can almaya devam ediyor. Yetkililer, her iki yönden gelen araçların birbirini görmediği yolu düzeltmek için daha ne kadar can almasını bekliyorlar, Bunu kamuoyunun takdirine sunuyorum" dedi.


 

HABER: NAZİF HARUPÇU/AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi