Pazar günü öğle saatlerinde annesinin evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden M. Akif Dacık için dün Belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Cenazesi Belediye hizmet binası önüne getirilen Dacık’ ın burada düzenlenen törenine Belediye Başkanı Mahmut Badem, Belediye Meclis üyeleri, Daire amirleri, Zabıta personeli, Belediye çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri, Dacık’ ın çocukları ve yakınları katıldı.

Belediye Başkanı Mahmut Badem burada konuşma yaptı. Badem konuşmasında, “ Değerli mesai arkadaşlarım, bu gün üzüntülü bir günümüz, 27 senedir Ödemişe ve Ödemişli ye hizmet eden değerli kardeşimize, Allah rahmet eğlesin, ruhu şad olsun diyorum. Görevi başında iken mesaisinde iken Ödemişe hizmet yolunda verdiği enerjinin, harcadığı enerjinin belki de o yolda oluşan bir yıpratmanın sonucu olarak Hakkın rahmetine kavuştu. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Kendisine rahmet diliyorum, yüce Allah’tan mekânının cennet olmasını diliyorum. Bu görevler bildiğiniz üzere zor görevler sürekli yorgunlukla, sürekli stresli geçen bir ömür hepimizin başı sağ olsun ödemişin başı sağ olsun, hep birlikte biz rahmetli M. Akif Dacık’ ın verdiği hizmetlerin devamını tüm personelimizle her seviyede ki personelimizle en altta çalışandan belediye başkanına kadar hepimiz enerjimizi Ödemiş için harcayacağız. Tekrar Allah rahmet eğlesin, ailesine baş sağlığı diliyorum.’’

Dacık’ ın cenazesi bu gün öğle namazından sonra yakınlarının gözyaşları ile Ödemiş büyük camiden kaldırıldı.


 NAZİF HARUPÇU/UĞUR YILMAZ

Editör: Haber Merkezi