HABER FARUK ÇARK

Ödemiş Kiraz Beydağ yol ayrımındaki kavşakta meydana gelen trafik kazasında birisi iki aylık bebek 5 kişi yaralandı. Yaralılar Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 
Alınan bilgilere göre, Nazilli'deki kendisine ait iş yerinden Beydağ üzerinden ödemiş te aynı dükkânını şubesine gelirken, yal ayrımı kavşakta Ödemiş'e dönmekte olan,  (35 S 0916) plakalı otomobil sürücüsü A. Ö. (36), ile Ödemiş Devlet Hastanesi'ne tedavi amaçlı gelen araç sürücüsü A. Y. (48) kullandığı (35 AH 8567) plakalı araç ile Ödemiş Kiraz Yol ayrımındaki kavşakta çarpıştı.

Çarpışma sonucu A. Ö. ile diğer araç sürücüsü A. Y. ve araçta yolcu olarak bulunan F. Y. (42), F. A. T. (63) ve 2 aylık bebek M. Y. yaralandı.

Yararlılar olay yerinden geçmekte olan vatandaşların olayı görmesi ile 112 sağlık personeline haber vermeleri sonucu olay yerine gelen 112 ambulansları ile Ödemiş devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, kazada yaralanan 2 aylık bebek M. Y. bacağında ve omuzunda kırıklar bulunduğu ve ameliyat olması gerektiği için İzmir 9 Eylül Üniversite Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeğin annesi F. Y.'nin ise bacağının kırık olduğu ve tedavisine Ödemiş Devlet Hastanesi'nde devam edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili Ödemiş Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

 

Editör: Haber Merkezi