MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı’nın annesi Hamide Kırlı (74) vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip, Çamlık camiinde kılınan cenaze namazının ardından, Ahrandı mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Nüfus Müdürü Ali Osman Pala, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, MHP İl Başkanı Necat Karataş, İl yönetim kurulu üyesi ve Teşkilat Başkanı Selahattin Şahin, Eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, M H P Ödemiş Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yılmazer, Ak Parti Ödemiş ilçe Başkanı Ali Hadim, Ak Parti Ödemiş ilçe 2.başkanı Ersin Duraklı, C H P Ödemiş ilçe Başkanı Hikmet Güriş,  Belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Ödemiş Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Muharip Gaziler Derneği başkanı Selahattin Aktaşoğlu, Ödemiş’te bulunan Oda ve Dernek başkan ve temsilcileri ile partililer katıldı.

CENAZE NAMAZINI MÜFTÜ BİLGİÇ KILDIRDI

Cenaze namazından önce Müftü Mustafa Bilgiç konuşmasında, "Bugün öyle bir gündeyiz ki; Ramazan ayı özel bir ay. Bu ayın içerisinde de ölüm herkese nasip olmaz. Ramazan ayı Cenabı Allah’ın en kıymet verdiği bir aydır. Hamide annemizi de ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ramazan gibi özel ayda Hamide annemize Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına ve kederli ailesine de baş sağlığı diliyorum. Hepiniz haklarınızı helal ediniz" dedi.

Konuşmanın ardından Cenaze namazını Müftü Mustafa Bilgiç kıldırdı. Cenaze daha sonra Ahrandı mezarlığına defnedildi. Ak parti İlçe Başkanı Ali Hadim’de din görevlileri ile birlikte Kuran-ı Kerim okudu. MHP İlçe Başkanı Metin Kırlı defin ve duaların yapılmasının ardından taziyeleri kabul etti.

HABER: NAZİF HARUPÇU-SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi