Türk Kızılay’ına kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın sloganıyla Ödemiş halkını kan bağışına davet ediyor.

Ülkemizin İçinde bulunduğu mevcut durumdan dolayı diğer bölgelere kan gönderen Ödemiş Şubesi kan stoklarının bitmek üzere olduğunu belirterek Ödemiş halkından Kan bağışı yapmalarını bekliyor. Kan kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka alternatifi olmayan bir tedavi aracıdır.

Kan bağışında bulunarak, tanımadığınız üç kişinin hayatını kurtarabilirsiniz. Diyen Ödemiş Kızılay şube Başkanı Rıfat Boyacıoğlu 18-65 yaş arası, önemli sağlık problemi bulunmayan her vatandaşımızı yanlarında T.C. Kimlik numarası içeren bir kimlik belgesi ve tok karın ile Kızılay Ödemiş Kan Bağış Merkezimize ve gezici kan alma ekiplerimize bekliyoruz.

 Kadınlar 4 ayda 1 kez, yılda 3 defa; erkekler 3 ayda 1 kez, yılda 4 defa tam kan bağışında bulunabilirler. Ödemiş Kan Bağış Merkezi Gezici kan bağışı toplama ekiplerimiz, Bugün saat 19.00 ile 23.00 saatleri arasında Demircili Mahallesinde olacaklar. Çarşamba günü ise saat 19.00 ile 23 saatleri arasında Çamyayla Mahallesinde, Perşembe günü ise saat 16.00 ile 23.00 arasında Bademli ve Gölcük Mahallelerinde hizmet verecekler.

Ulus meydanındaki sabit birimimiz de hafta içi her gün saat 08.30 - 17.30 arası hizmet vermektedir. “dedi

 

Editör: Haber Merkezi