Çalışmalar hakkında bilgi veren Kiraz Ak parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi şunları söyledi, “ On bir ayın sultanı Ramazan ayında gençlik kolları başkanımız Erman Aktaş, Kadın kolları başkanımız Ayfer Duran ve teşkilatımızla birlikte İlçemizin mahallelerinde vatandaşlarımızın iftar sofralarında beraber oluyoruz.

Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını nedir onları dinliyoruz.

SORUNLARI YERİNDE DİNLİYORUZ

Milletimizin sorunlarını yerinde çözmeye çalışıyoruz.

Yerimizde oturarak  değil,  kapı kapı ve sokak sokak dolaşıyoruz.

Kapısı çalınmayan yalnız kalmış insanlarımızı bulup onları yalnız ve kimsesiz olmadıklarını hissettiriyoruz.

Ak parti olarak her zaman mazlumların, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. Ak partimizin bir siyasi parti değil millet partisi olduğunu önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’mizin ufkunu açan hizmette sınır tanımayan millet varsa biz varız diyen sorun değil çözüm üreten güçlü Türkiye’nin mimarı aydınlık Türkiye’mizin başbakanı ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını vatandaşlarımıza iletiyor ve destek istiyoruz.

Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Vatandaşlarımızın sıkıntıları var, Büyükşehir ve Kiraz belediyesinden hizmet alamadıklarını birçok mahallemizde su patlakları yüzünden su sorunu yaşamakta olduklarını tespit ettik.

Allah’ın izniyle takipçisi olacağız ve milletimizi kaderlerine terk etmek yerine sıkıntılarına çözüm bulacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor şimdiden Kiraz halkımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi